Pretraživanje

Završen ciklus motivacijskih radionica za nezaposlene žene

Završen ciklus motivacijskih radionica za nezaposlene žene

U prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje održana je treća, završna motivacijska radionica u okviru Projekta "Socijalno se uključi i zaposli – SUZI" sa kandidatkinjama za zapošljavanje na poslovima pružanja usluga skrbi u kućanstvima za 250 osoba starije životne dobi i drugih osoba u potrebi.

Radionici je prisustvovalo 20 žena, pripadnica ciljnih skupina, zainteresiranih za uključivanje u Projekt.

Projektom će se omogućiti zapošljavanje 50 žena iz višestruko marginaliziranih skupina te će se osobama u potrebi omogućiti besplatno korištenje usluga gerontodomaćice i njegovateljice, deficitarnih zanimanja na tržištu rada.

Svrha održanih radionica je upoznavanje kandidatkinja zainteresiranih za zapošljavanje s projektnim aktivnostima te upoznavanje predstavnika Grada Zagreba i partnerskih organizacija s kandidatkinjama za zanimanja gerontodomaćice i njegovateljice.

Sa ciljevima Projekta polaznice radionice upoznao je Andrija Petrović, voditelj projekta, a radionice je vodila stručnjakinja za ljudske potencijale mr. sc. Barbra Kristofich Ambruš, dipl. psiholog.- profesor iz tvrtke Radionica za ljudske potencijale – Hrradi


Aktualno