Pretraživanje

Održan 6. sastanak projektnog tima

Održan 6. sastanak projektnog tima
 

24. rujna 2020.

Nakon uvodnog govora voditelja projekta „Socijalno se uključi i zaposli - SUZI“, Andrije Petrovića, u kojem je obrazložio točke dnevnog reda i dao pregled o dosadašnjim ostvarenim rezultatima provedbe projekta, započeo je 6. sastanak projektnog tima.

Uz članove projektnog tima Grada Zagreba, sastanku su prisustvovali koordinatori i kontrolori partnerskih organizacija u projektu te stručnjaci angažirani kroz Stručni tim za potporu zaposlenim ženama.

Zadaće Stručnog tima za potporu su, osim provođenja radionica za potporu zaposlenim ženama, osmišljavanje i izrada Vodiča za snalaženje u očekivanim i neočekivanim situacijama namijenjenog upravo zaposlenim ženama.

Inovativni vodič, koji obrađuje multidisciplinarnu tematiku struka socijalnog rada, psihologije i primarne zdravstvene zaštite u završnoj je fazi izrade, a na današnjem sastanku usvojeni su komentari projektnih partnera na prijedlog sadržaja.

Ujedno, u suradnji s projektnim partnerima, dogovoreni su termini održavanja drugog ciklusa radionica potpore zaposlenim ženama koje će se realizirati u mjesecu listopadu.

Na sastanku je bilo riječi i o početku osposobljavanja zaposlenih žena na Pučkom otvorenom učilištu Zagreb za jedno od odabranih zanimanja u okviru projekta.

Završna točka dnevnog reda sastanka bilo je snimanje promotivnog videa u okviru projekta te su članovi projektnog tima upoznati s prijedlogom hodograma po kojem će se snimanje realizirati.

Nakon konstruktivne rasprave, usvojeni su zaključci sastanka te dogovoren hodogram aktivnosti za predstojeće razdoblje.


Aktualno