Pretraživanje

Uz poruku „Ostani doma, mi smo tu za tebe“, timovi Projekta SUZI odlučni u cilju pomoći zajednici i vraćanju života u normalu

Uz poruku „Ostani doma, mi smo tu za tebe“, timovi Projekta SUZI odlučni u cilju pomoći zajednici i vraćanju života u normalu

Projektni timovi Grada Zagreba i svih projektnih partnera na EU Projektu „Socijalno se uključi i zaposli – SUZI“ odlučni su u ispunjavanju ciljeva pomoći zajednici, pomoći bližnjima i vraćanju života u normalu.

Vodeći računa o zaštiti vlastitog zdravlja, ali i zdravlja i potreba onih o kojima skrbe, zaposlene žene kontinuirano obavljaju svoja radna zaduženja sukladno mjerama i preporukama nadležnih tijela i institucija.

Odlučno i solidarno na terenu se odvijaju aktivnosti pomoći i podrške najugroženijim skupinama stanovništva kako se niti jedan korisnik ne bi osjećao uskraćenim za bliskost i solidarnost.

Gesta vrijedna svake pohvale, djelo jedne od zaposlenica u ovom Projektu, gđe. Marte Šlezak Martinko, koja je, uz obavljanje redovnih zaduženja, samoinicijativno pokrenula ideju poklončića- Macarons s hashtagom #ostanidoma krajnjim korisnicima o kojima skrbi, i tako im donijela dašak radosti i dobrog raspoloženja.

Vrijeme krize kojem svjedočimo danas prilika je za buđenje onog najboljeg u nama, za vrijednosti kojih se držimo u najtežim trenutcima, a koje su garancija za oživljavanje nade i vraćanje povjerenja.

Uz poruku „Ostani doma, mi smo tu za tebe“, našim korisnicima želimo poručiti da mislimo na njih, brinemo o njima i činimo sve kako bi naš zajednički Projekt u ovim teškim vremenima opravdao svoj glavni cilj i ideju, a to je prije svega humanost


Aktualno