Pretraživanje

HVIDR-a domaćin 4. sastanka projektnog tima

HVIDR-a domaćin 4. sastanka projektnog tima

Dana 5. veljače 2020. godine u 11,00 sati u prostorijama partnerske organizacije Zajednica udruga i članova HVIDR-a grada Zagreba, Slovenska 21, održan je 4. sastanak projektnog tima za provedbu projekta „SUZI“.

Sastanku su prisustvovali svi predstavnici gradskih upravnih tijela uključenih u projekt i predstavnici svih obveznih i odabranih partnera na projektu.

Nakon pozdravnog govora predsjednika HVIDR-e Grada Zagreba i Zagrebačke županije Ante Tandare, izvješćem o ostvarenim rezultatima od početka provedbe projekta „SUZI“, voditelj projekta Andrija Petrović započeo je radni dio sastanka.

„Uspostavili smo projektnu organizaciju, održali tri motivacijske radionice, izradili svu potrebnu dokumentaciju za upravljanje projektom i u međuvremenu zaposlili 35 žena i 5 kontrolora za ukupno 139 korisnika.“, istaknuo je.

Na sastanku jednoglasno je usvojena i Komunikacijska strategija projekta čijom provedbom će se omogućiti učinkovita interna i eksterna komunikacija kao i vidljivost cjelokupnog projekta.


Aktualno